Поплавська Альона Вікторівна майстер виробничого навчання "Кухар; кондитер"

Сторінки

  • Кейс методичних матеріалів
  • Конкурс фахової майстерності
  • Громадська діяльність
  • Волонтерська діяльність
  • Відео
  • Фотогалерея
  • Матеріали на участь в обласному конкурсі на кращий освітній контент 2023
  • На урок

На урок

 БІБЛІОТЕКА КУЛІНАРА

1. Н/ф з котлетної маси 

2. Кулінарна обробка м'яса

3. Види паніровки

4. Риба. Обробка, приготування н/ф. Вимоги до якості.

5. Овочі, гриби, продукти їх переробки.

6. Приготування великошматкових н/ф з м'яса.

7. Кулінарна характеристика гарячих страв з яєць.

8. Великошматкові, порційні, дрібношматкові н/ф з свинини, баранини, телятини

9. Приготування котлетної маси з м’яса і напівфабрикатів з неї

10. Віртуальний кабінет по м'ясу.

11.Механічна кулінарна обробка птиці. 










Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)

Про мене

olenka
Дивитися мій повний профіль

Тема "Прості шаблони". На платформі Blogger.