Поплавська Альона Вікторівна майстер виробничого навчання "Кухар; кондитер"

Сторінки

  • Кейс методичних матеріалів
  • Конкурс фахової майстерності
  • Громадська діяльність
  • Волонтерська діяльність
  • Відео
  • Фотогалерея
  • Матеріали на участь в обласному конкурсі на кращий освітній контент 2023
  • На урок

Кейс методичних матеріалів


1. Методична розробка відкритого уроку: Приготування страв і гарнірів з смажених овочів. "Деруни"


2. Регіональні картки (Кондитер)

3. Методична розробка уроку:
Приготування тістечок та тортів.
"Пісочні кошики"

4. Методична розробка уроку: "Приготування супів картопляних"


5. Методична розробка уроку: "Приготування вінегрету"


6. Методична розробка уроку: "Приготування супів молочних"

7. Методична розробка: "Приготування страв і гарнірів з круп, бобових і макаронних виробів"














Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)

Про мене

olenka
Дивитися мій повний профіль

Тема "Прості шаблони". На платформі Blogger.