Поплавська Альона Вікторівна майстер виробничого навчання "Кухар; кондитер"
Сторінки
Кейс методичних матеріалів
Конкурс фахової майстерності
Громадська діяльність
Волонтерська діяльність
Відео
Фотогалерея
Матеріали на участь в обласному конкурсі на кращий освітній контент 2023
На урок
Кейс методичних матеріалів
1.
Методична розробка відкритого уроку: Приготування страв і гарнірів з смажених овочів. "Деруни"
2.
Регіональні картки (Кондитер)
3.
Методична розробка уроку:
Приготування тістечок та тортів.
"Пісочні кошики"
4.
Методична розробка уроку: "Приготування супів картопляних"
5.
Методична розробка уроку: "Приготування вінегрету"
6.
Методична розробка уроку: "Приготування супів молочних"
7.
Методична розробка: "Приготування страв і гарнірів з круп, бобових і макаронних виробів"
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар